top of page
Применение маски для лица

Козметични процедури

Открийте тайните на безупречната кожа с нашите козметични процедури, които ще ви помогнат да поддържате младост и красота.

  • Класично почистване - 80 лв

(С помощта на ултразвукова шпатула и мануална техника, лицето се почиства в дълбочина от комедоните,замърсяванията,мъртвите рогови клетки.На края се исползва маска по тип на кожа и крем)

  • Почистване + пилинг - 90 лв

(С помоща на ултразвукова шпатула и мануална техника,лицето се почиства в дълбочина от комедоните,замърсяванията,мъртвите рогови клетки . После се прилага пилинг по тип на кожа и спрямо нуждите на кожата-Salicylic  Peel/Milk Peel/Amber Peel,маска,крем)

  • Почистване + BioRePeelCl3 - 120 лв

(С помоща на ултразвукова шпатула и мануална техника,лицето се почиства в дълбочина от комедоните,замърсяванията,мъртвите рогови клетки . После се прилага биостимулиращ и ревитализиращ пилин BioRePeelCl3) 

  • Почистване + Карбокси терапия - 90лв

(С помоща на ултразвукова шпатула и мануална техника,лицето се почиства в дълбочина от комедоните,замърсяванията,мъртвите рогови клетки . После се прави карбокситерапия,която регенерира клетките,има противовъспалителен ефект,намалява въспаленията и намалява зачервяванията)

  • Почистване + Хидратация - 90 лв

(С помоща на ултразвукова шпатула и мануална техника,лицето се почиства в дълбочина от комедоните,замърсяванията,мъртвите рогови клетки . После с помоща на сонофореза се вкарват хидратиращи ампули,серуми,гелови за дълбока хидратация.)

Отзиви

Белый крем

Катерина

"Марианна е невероятен професионалист! Нейните услуги са винаги на високо ниво, а кожата ми изглежда свежа и здрава след процедурите при нея. Препоръчвам я горещо!"
bottom of page